Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Yelkenin geleceği için iş birliği yaptılar

Ülkemizde belli spor dalları üzerinde yoğunlaşan bir ilgi var. Vizyoner bir bakış açısıyla, farklı ve daha çeşitli spor alanlarında dikkat çeken ve gençlerin yeni ufuklara açılmasına destek olanları takdir etmek gerek. Fenerbahçe ve Doğuş Grubu'nun yelkenin geleceği adına yaptığı örnek iş birliği de alkışları hak ediyor.

'GURUR DUYUYORUZ'
Bu yıl ikincisi düzenlenen Fenerbahçe Doğuş Yelken Büyükada Kampı'nı ziyaret ettim. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında imzalanan sponsorluk anlaşması ile şubenin ismi Fenerbahçe Doğuş Yelken olarak anılmaya başlamış. 'Doğuş'tan İyi Bir Gelecek, Doğuş ile Gelecek' vizyonuyla hayata geçirilen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yelken şubesiyle yapılan iş birliği, ülkemizde yelken sporuna birçok başarı getirmeyi hedefliyor. Tutkulu bir yelkenci olan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, verilen sponsorluk desteği ile ilgili şunları söylüyor: "Türkiye'de 100 yılı aşkın geçmişi bulunan yelken sporunda son 15 yıldır Türk sporcularının başarılarının artışını gururla izliyoruz. Bayrağımızın, son dört Yaz Olimpiyatları'nın her birinde, en az beş yelkenciyle uluslararası arenada temsil edilmesi ülkemiz adına büyük bir başarıdır. Biz de Doğuş Grubu olarak ülkemizde yelken sporunun tanınmasına ve gelişimine katkı sağlamak ve bu alanda gençlerin yetişmesi için elimizden geleni yapacağız."
Tüm dünyada ülkemizin ismini başarıyla temsil edecek yelkencilerin yetişirilmesi dileğiyle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA